De stichting Staphorster Stipwerk heeft meegedaan aan de Rabobank Coöperatie Weken. De stichting wil mensen met een beperking uit de gemeente Staphorst, Steenwijk en Meppel onder begeleiding een dagdeel Museum Staphorst laten beleven en een workshop Staphorster Stipwerk geven.

Geef je op voor de vakopleiding Staphorster Stipwerk In de vakopleiding leren de deelnemers alle belangrijke zaken over de oorsprong, de geschiedenis, de ontwikkeling en de technieken en materialen en de toepassingen van het Staphorster stipwerk.

Lekker creatief in de kerstsfeer komen? Hang dit jaar uw eigengemaakte, unieke kerstbal in de boom! In Museum Staphorst wordt er ook dit jaar weer workshops kerstballen versieren gegeven door de stichting Staphorster Stipwerk. 

Meer nieuws

Activiteit details

Intensieve workshop Staphorster Stipwerk

achtergrondinformatie & opdoen van ervaring
Vrijdag 17 maart 2017  | 14.00 - 22.00 uur
 
Jij hebt altijd al meer willen weten over Staphorster Stipwerk? Techniek, toepassingen en achtergrondinformatie delen wij graag. In deze dagworkshop leer je veel over stipwerk en ga je ook intensief zelf aan de slag. De dag wordt georganiseerd door de Stichting Staphorster Stipwerk, staat onder leiding van vakdrukker Gerard van Oosten en vindt plaats in Staphorst. Je hoeft niets mee te nemen en basiskennis is niet vereist! De workshop start om 14.00 uur en eindigt circa 22.00 uur. Voor koffie, thee, soep en broodjes wordt zorggedragen. De kosten bedragen € 75,- per deelnemer. Opgeven kan door een mail te sturen voor 26 oktober 2017 naar info@staphorsterstipwerk.com onder vermelding van intensieve workshop maart en je gegevens.

Klik hier voor het programma.

Aanmelding: 

-   Per e-mail bij info@staphorsterstipwerk.com,uiterlijk 26 oktober.

-   Maak s.v.p. minimaal de helft van de deelnemersbijdrage van

€ 75,00 (dus minimaal € 37,50) vóór 1 november 2017 over op IBAN

NL45 RABO 0101 2554 11 t.n.v. Stichting Staphorster Stipwerk.

-   Als je dieetwensen hebt, geef dat dan bij je aanmelding door.