Lekker creatief in de kerstsfeer komen? Hang dit jaar uw eigengemaakte, unieke kerstbal in de boom! In Museum Staphorst wordt er ook dit jaar weer workshops kerstballen versieren gegeven door de stichting Staphorster Stipwerk. 

Op zaterdag 23 juni 2018 organiseert de Stichting Staphorster Stipwerk in samenwerking met Museum Staphorst de “Staphorster stipwerkdag”. Van 10.00 tot 16.00 uur bent u van harte welkom bij Museum staphorst.

De vierde editie van Staphorst op de Catwalk staat op het programma op 21 en 22 april 2017 en heeft als onderwerp ‘Trending’.’ Iedereen die mee wil doen wordt uitgedaagd een eigen idee te creëren en dat om te zetten naar kleding.

Meer nieuws

Nieuws

workshop Staphorster stipwerk

Deelnemers kunnen zelf iets meenemen om te bedrukken met hun eigen stipwerk, bv. een kledingstuk, een kleedje of bv een houten gebruiksvoorwerp. Op deze wijze kunt u dat kledingstuk of voorwerp helemaal naar eigen smaak voorzien van een prachtige decoratie van stipwerk.  Natuurlijk krijgt u daarbij deskundig advies en hulp, als u dat wilt en nodig heeft. U kunt ook eerst even oefenen op een stuk papier of op een lapje textiel. En als u zelf niet iets om te bedrukken bij u heeft, dan kunt een stuk textiel en/of een vel papier krijgen, om bv zelf een schilderijtje of kleedje te maken.

 De kosten zijn € 15,00 per persoon, incl. gebruik van stempeltjes, verf, koffie/thee.

Aanmelden kan per e-mail bij bettyhoogeveen@yahoo.com, of telefonisch 06-62094771. Graag bij aanmelding ook uw telefoonnummer vermelden!