Op 2 september 2017 vond de tweede stipwerkdag plaats. Deze werd geopend door Burgemeester Segers met de start van de korte documentaire over Staphorster Stipwerk.

Op zaterdag 2 september 2017 organiseert de Stichting Staphorster Stipwerk in samenwerking met Museum Staphorst de “Staphorster stipwerkdag”. Van 11-16 uur bent u van harte welkom bij Museum staphorst.

In samenwerking met Museum Staphorst heeft de stichting Staphorster Stipwerk kopjes bedrukt.
Meer nieuws

Nieuws

Kerstballen stippen

Vindt u het ook leuk om met de kerst een eigen sfeer te creëren met uw kerstversiering?

Op maandag 15 december is er in Museum Staphorst de mogelijkheid om kerstballen of andere kerstversiering te bewerken met het Staphorster stipwerk. Gerard van Oosten zal u dan met raad en daad terzijde staan. Kerstballen zijn er verkrijgbaar voor € 1 per stuk. Maar u kunt uiteraard ook ander materiaal meenemen om van stipwerk te voorzien. Een mooie manier om de kerst een eigen tintje te geven!

De workshop begint om 19.30 uur en kost € 16 per persoon, inclusief één kerstbal. Aanmelden kan door een mail te sturen naar: bettyhoogeveen@yahoo.com, of bij Museum Staphorst op  woensdag- of zaterdagmiddag tussen 13.00 en 16.30 uur.

Als je niet tevoren ingeschreven hebt, en je wil toch nog graag meedoen, bel dan op 15 december even of er nog plaats is: 06 520 947 71.