Lekker creatief in de kerstsfeer komen? Hang dit jaar uw eigengemaakte, unieke kerstbal in de boom! In Museum Staphorst wordt er ook dit jaar weer workshops kerstballen versieren gegeven door de stichting Staphorster Stipwerk. 

Op zaterdag 23 juni 2018 organiseert de Stichting Staphorster Stipwerk in samenwerking met Museum Staphorst de “Staphorster stipwerkdag”. Van 10.00 tot 16.00 uur bent u van harte welkom bij Museum staphorst.

De vierde editie van Staphorst op de Catwalk staat op het programma op 21 en 22 april 2017 en heeft als onderwerp ‘Trending’.’ Iedereen die mee wil doen wordt uitgedaagd een eigen idee te creëren en dat om te zetten naar kleding.

Meer nieuws

Nieuws

Staphorst op de Catwalk

Klederdracht en Kleedgedrag.

Staphorst op de Catwalk een veel bekeken show die weer wil vernieuwen. Het behouden dorp komt in de show van Staphorst op de Catwalk verrassend naar buiten. De folklore stoffen worden verwerkt in prachtige creaties!
Het unieke is dat de gehele collectie ontworpen, gemaakt en gedragen wordt in de show door dames uit Staphorst en omgeving .

Muziek, ladyspeaker, kapper en visagie ondersteunen de prachtige ontwerpen. Niets laat de creativiteit van de Staphorster onverhuld. Vermaak met een culturele knipoog.

24 april wil Annet van Strik weer een prachtige show neer zetten in Rouveen . Hiervoor zijn weer mooie mensen nodig die weer heerlijk creatief bezig willen zijn . Ieder op haar / zijn eigen wijze.


Het thema is Oud & Nieuw en dat mogen de deelnemers invullen!

Er wordt  momenteel een vakcursus Stipwerk gegeven …hier zijn ook leuke creatievelingen bij. 1 ronde van de show wil ik Annet dan ook besteden aan kledingstukken met stipwerk. Binnen de groep enthousiastelingen van de vakopleiding gaat Gerard van Oosten kijken of we deelnemers hebben die een mooi kledingstuk willen maken . 

Voor meer informatie neem gerust contact op met: Annet van Strik T 06 54 74 06 25