Lekker creatief in de kerstsfeer komen? Hang dit jaar uw eigengemaakte, unieke kerstbal in de boom! In Museum Staphorst wordt er ook dit jaar weer workshops kerstballen versieren gegeven door de stichting Staphorster Stipwerk. 

Op zaterdag 23 juni 2018 organiseert de Stichting Staphorster Stipwerk in samenwerking met Museum Staphorst de “Staphorster stipwerkdag”. Van 10.00 tot 16.00 uur bent u van harte welkom bij Museum staphorst.

De vierde editie van Staphorst op de Catwalk staat op het programma op 21 en 22 april 2017 en heeft als onderwerp ‘Trending’.’ Iedereen die mee wil doen wordt uitgedaagd een eigen idee te creëren en dat om te zetten naar kleding.

Meer nieuws

Nieuws

Derde vakopleiding stipwerk start in mei 2015!

De belangstelling voor de vakopleiding Staphorster Stipwerk is erg groot. Daarom starten we nu in mei 2015 al met de 3e groep. Er zijn nog enkele plaatsen vrij, wacht niet te lang met opgeven!

De vakopleiding bestaat uit 10 lesavonden in de periode van mei/juni en eind augustus tot en met oktober. Meestal op maandagavond, de eerste paar keer op andere avonden. Daarna zijn er nog enkele terugkombijeenkomsten, en maken de deelnemers een eindwerkstuk.

De kosten van de vakopleiding bedragen € 300,-. Dat is incl. de lesmap (met daarin o.a. het boek “Kleurrijk gedrukt”) en incl. het materiaal dat in de opleiding zelf wordt gebruikt.

Meer informatie of opgeven bij Betty Hoogeveen, betty@staphorsterstipwerk.com