Op zaterdag 23 juni 2018 organiseert de Stichting Staphorster Stipwerk in samenwerking met Museum Staphorst de “Staphorster stipwerkdag”. Van 10.00 tot 16.00 uur bent u van harte welkom bij Museum staphorst.

De vierde editie van Staphorst op de Catwalk staat op het programma op 21 en 22 april 2017 en heeft als onderwerp ‘Trending’.’ Iedereen die mee wil doen wordt uitgedaagd een eigen idee te creëren en dat om te zetten naar kleding.

Vrijdagavond 11 december presenteerden de cursisten van de derde (en enkelen van de tweede) vakopleiding Staphorster Stipwerk hun eindwerkstukken in Museum Staphorst.
Meer nieuws

Nieuws

Workshop kerstversiering bedrukken met Staphorster Stipwerk

Op woensdag 9 december is er in Museum Staphorst de mogelijkheid om kerstballen of andere kerstversiering te bedrukken met Staphorster stipwerk. Gerard van Oosten en andere stipwerkdrukkers zullen u met raad en daad terzijde staan.

Er zijn twee workshops. Ze starten om 14.00 uur en om 19.30 uur. De kosten zijn € 17,50 per persoon, dit is inclusief één kerstbal om te bestippen en een consumptie. Kinderen t/m 12 jaar betalen € 10,00.

Extra kerstballen zijn ter plekke verkrijgbaar voor € 1,00. Ook kunt u enkele andere kerstversieringen kopen. Uiteraard kunt ook uw eigen materiaal meenemen om te bestippen. Een mooie manier om de kerst een eigen tintje te geven!

Aanmelden kan door een mail te sturen naar: info@staphorsterstipwerk.com, of bij Museum Staphorst op woensdag- of zaterdagmiddag tussen 13.00 en 16.30 uur.

Als u zich niet vantevoren aangemeld hebt, kunt u 9 december ‘s morgens bellen of er nog plaats is via telefoonnummer 06 520 947 71.