Op zaterdag 15 juni 2019 organiseert Stichting Staphorster Stipwerk in samenwerking met Museum Staphorst haar jaarlijkse "Staphorster Stipwerkdag". Van 11.00 tot 16.00 uur bent u van harte welkom bij Museum Staphorst.

De stichting Staphorster Stipwerk heeft meegedaan aan de Rabobank Coöperatie Weken. De stichting wil mensen met een beperking uit de gemeente Staphorst, Steenwijk en Meppel onder begeleiding een dagdeel Museum Staphorst laten beleven en een workshop Staphorster Stipwerk geven.

Geef je op voor de vakopleiding Staphorster Stipwerk In de vakopleiding leren de deelnemers alle belangrijke zaken over de oorsprong, de geschiedenis, de ontwikkeling en de technieken en materialen en de toepassingen van het Staphorster stipwerk.
Meer nieuws

Nieuws

28-11-2018 Workshop kerstballen stippen Museum Staphorst

Een ontspannen en gezellige middag of avond volledig verzorgd en onder leiding van een vakdrukker. Op woensdag 28 november worden er op twee tijdstippen workshops gegeven, ‘s middags van 14.00 tot 16.00 uur en ’s avonds van 19.00 tot 21.uur. De workshop is inclusief materiaal, kerstballen en versnapering en wordt gehouden in Museum Staphorst, Gemeenteweg 67 in Staphorst. De gevraagde vergoeding bedraagt €25,00. Opgave kan via info@staphorsterstipwerk.com o.v.v. Kerstballen, workshoptijd en aantal personen.