Beleef kunst en cultuur in Museum Staphorst op zaterdag 12 september!

Op zaterdag 12 september 2020 wordt in Museum Staphorst de jaarlijkse, dit jaar wat kleinschaliger, Staphorster Stipwerkdag georganiseerd. Vakdrukkers van de Stichting Staphorster Stipwerk verzorgen van 11.00 tot 15.00 uur een culturele invulling waarin ervaren, beleven en voelen van het Staphorst Stipwerk mogelijk is.

 

De stichting Staphorster Stipwerk heeft meegedaan aan de Rabobank Coöperatie Weken. De stichting wil mensen met een beperking uit de gemeente Staphorst, Steenwijk en Meppel onder begeleiding een dagdeel Museum Staphorst laten beleven en een workshop Staphorster Stipwerk geven.

Geef je op voor de vakopleiding Staphorster Stipwerk In de vakopleiding leren de deelnemers alle belangrijke zaken over de oorsprong, de geschiedenis, de ontwikkeling en de technieken en materialen en de toepassingen van het Staphorster stipwerk.
Meer nieuws

Nieuws

De inschrijving voor de 4e vakopleiding is geopend!

Bij voldoende aanmeldingen (minimaal 12 deelnemers) start op 23 november 2015 de 4e vakopleiding Staphorster stipwerk.

De opleiding zal plaatsvinden op maandagavond. In totaal omvat de opleiding 10 cursusavonden plus enkele terugkombijeenkomsten. De afsluiting is eind april 2016.

De kosten van de vakopleiding bedragen € 300,- dit is inclusief het boek ‘Kleurrijk gedrukt’, de cursusmap en het materiaal dat in de opleiding zelf gebruikt wordt.

Voor opgave of meer informatie klik hier. Het maximum aantal deelnemers is 16, dus wacht niet te lang!