De stichting Staphorster Stipwerk heeft meegedaan aan de Rabobank Coöperatie Weken. De stichting wil mensen met een beperking uit de gemeente Staphorst, Steenwijk en Meppel onder begeleiding een dagdeel Museum Staphorst laten beleven en een workshop Staphorster Stipwerk geven.

Geef je op voor de vakopleiding Staphorster Stipwerk In de vakopleiding leren de deelnemers alle belangrijke zaken over de oorsprong, de geschiedenis, de ontwikkeling en de technieken en materialen en de toepassingen van het Staphorster stipwerk.

Lekker creatief in de kerstsfeer komen? Hang dit jaar uw eigengemaakte, unieke kerstbal in de boom! In Museum Staphorst wordt er ook dit jaar weer workshops kerstballen versieren gegeven door de stichting Staphorster Stipwerk. 

Meer nieuws

Nieuws

Iedereen stipt mee

De stichting Staphorster Stipwerk heeft meegedaan aan de Rabobank Coöperatie Weken. De stichting wil mensen met een beperking uit de gemeente Staphorst, Steenwijk en Meppel onder begeleiding een dagdeel Museum Staphorst laten beleven en een workshop Staphorster Stipwerk geven. Mocht een bezoek aan het museum niet haalbaar zijn is een workshop op locatie ook een mogelijkheid. Het bestuur is heel blij met de steun van de leden van de Rabobank en wil iedereen die gestemd heeft enorm bedanken. ‘Wij gaan enthousiast aan de slag met onze missie’ vertelt Grietje Kuijers, bestuurslid van de stichting.

Organisaties maar ook mensen met tips kunnen zich aanmelden voor deze actie op info@staphorsterstipwerk.com De stichting neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.